SnelStart heeft pakket voor zzp’ers

Een boekhoudprogramma dat zelf boekingen maakt. Gewoon een factuur overnemen zoals deze voor je ligt. Eindelijk kunnen ondernemers hun eigen administratie invoeren zonder hiervoor eerst een boekhoudcursus te hoeven volgen. SnelStart introduceert een nieuwe reeks boekhoudsoftware onder de naam SnelStart XD.

SnelStart directeur Wim Ploeg: “Onze uitdaging is om zzp-ers van eenvoudige betaalbare software te voorzien waarin ze zonder boekhoudkundige kennis de administratie bijhouden. Ondernemers geven aan het nieuwe SnelStart XD product eenvoudig, meedenkend en overzichtelijk te vinden.”

Met dit nieuwe product wordt de ondernemer niet meer lastig gevallen met vakjargon zoals `grootboekrekeningen` of `jaarafsluitingen`. De vraag of iets een balansrekening of een winst & verliesrekening is hoeft ook niet meer beantwoord te worden. Het maken van journaalposten hoort hierbij tot het verleden.

SnelStart XD 1, het eerste product uit de nieuwe reeks, is al gecertificeerd door SRA (Samenwerkende Registeraccountants en Accountant Administratieconsulenten).

Jan Bijl, informatiemanager van SRA: “Bij de beoordeling van software is het belangrijkste uitgangspunt de mate waarin de software de (kleine) ondernemer helpt in het voeren van een betrouwbare financiële administratie. Hiermee kan zijn of haar accountant de jaarrekening samenstellen. Bijvoorbeeld bij het inboeken van facturen (inkoop en verkoop), kasbladen, dagafschriften van de bank en het zelfstandig doen van btw aangiften. SnelStart is er in geslaagd het uitgangspunt van absolute eenvoud te vertalen in een compleet nieuw product. Met het automatisch genereren van journaalposten is SnelStart XD een revolutionair product binnen de boekhoudsoftware.”

Uw zzpboekhouder is SnelStart gelicenseerd