Verzekeringen MKB’er en zzp’er

Als MKB’er kunt u zich tegen alles verzekeren. Maak een bewuste keus uit de volgende mogelijkheden, aldus www.mkbboekhouder.nl

Overlijdensrisicoverzekering

Arbeidsongeschiktheidsverzekering: Deze verzekering zorgt voor een financieel vangnet wanneer u door ziekte of een ongeval niet meer kunt werken. Sluit u geen arbeidsongeschiktheidsverzekering dan is de bijstand de enige uitkering waarop u aanspraak kunt maken. Veel verzekeringsmaatschappijen hebben speciale arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor starters of geven starterskortingen. Als u een beperkt budget heeft kunt u beginnen met een basisdekking en later overstappen naar een uitgebreidere arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Verzekeringen voor uw bedrijf

Inventarisverzekering: biedt dekking tegen rook -en roetschade, storm-, inbraak-, diefstal na braak- en waterschade. Ook uw voorraden zijn verzekerd.

Transportverzekering: Met een transportverzekering zijn uw goederen verzekerd tegen de risico’s van diefstal en beschadigingen tijdens het transport of het laden en lossen.

Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven: biedt dekking bij schade die u of eventueel uw personeel aan derden toebrengt. Voor ondernemers met een vrij beroep kan een uitbreiding met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering verstandig zijn. (Vermogens)schade als gevolg van beroepsfouten is dan gedekt.

Rechtsbijstandverzekering